ÅRETS PROGRAM

Öppettider:
fredagen 31/5 kl. 10-18,
lördagen 1/6 kl. 10-17.
Båda dagarna tävlar Sveriges riddare på ridbanan. På marknaden kan ni fynda hos försäljare, ni kan äta en god måltid på caféet eller på krogen Den Glade Riddaren  -och missa inte att besöka vårt hantverksläger i vallgraven. På lördagen är det dax för Hovdalas Bågskyttetävling. Är du över 15 år och har en långbåge utan siktmedel kan du ställa upp. Anmälningsavgift är en guldtia.

Sköna toner utlovas av Pöbel och Nattbakka. Gycklarna från gruppen Narrarna uppträder flera gånger dagligen,  besök Pilaföljets bågskytteläger och håll ögonen öppna efter den röda draken Doragoth och hennes draktränare.  På fightingarenan i vallgraven kan du se kämpar från både Scania Jacks och Malmö Historiska Fäktskola visa upp olika stridstekniker och de visar även upp vapen och rustningar. Inne på Barnens borggård kan barnen se världspremiären av musikteatern Sigrid och Draken och Max Heratikus gycklarföreställning.

Läs mer i programhäftet som säljs i entréerna för 20 kr, programmet är också en lott och dragningen sker nere vid ridbanan på utsatta tider. För uppdaterad lista över medverkande besök evenemangets sida på www.hovdala.se